Пам'ятник військовому з фотосклом

Пам'ятник військовому України.

Ще одна наша робота для полеглого Героя України. Цей пам'ятник загиблому Захиснику має безліч деталей, сповнених символізмом і пам'яттю про життя молодого хлопця. Меморіальний комплекс виповнений в двох кольорах: червоному і чорному, на горі арки - тризуб України. По обох сторонах від арки - стовпчики з каменю, вирізані в формі вогню, що буде символізувати вічний вогонь.
Прізвище та ім'я написані під портретом, який виготовлений під склом по запатентованій технології Фотоскло і замовлений саме на fotosklo.com.ua Це важливо, щоб пам'ятник був яскравим і не вигорів на сонці. Фотоскло на цьому пам'ятнику є двостороннім і має дві різні фотографії з обох сторін. Також, в арку врізані дві стрічки з фотографій з життя хлопця, які містять по 6 фотографій 10х15см кожна. Ці фотострічки виготовлені Фотосклом.
Ще хочеться відмітити красиві об‘ємні надписи: «Героям слава» і «Герої не вмирають». Вони мають досить великий об'єм, що назавжди увіковічить цю пам'ять. Також звернемо увагу на стильну і масивну лавку, вона відрізняється від класичних своїм дизайном.
Справа стоїть флагшток з прапором України, на якому надруковано ім'я загиблого Захисника.
Висота пам'ятника була назначена кладовищем - 180 см., але ми можемо висоту зробити під ваші розміри. Для консультації звертайтесь за номером +380983580808

 

Вічна пам’ять та слава Героям, які загинули за незалежність України! Низький уклін достойним, вірним, сміливим ГЕРОЯМ України, які віддали найцінніше, своє життя, за мир та спокій, за свободу, за право бути вільними.

На жаль, за свободу іноді доводиться платити найвищу ціну.

Замовляйте фотоскло у виробника Fotosklo – гарантія 25 років! Не боїться вологи, морозу спеки чи прямих сонячних променів. Фото у склі за нашою запатентованою технологією Fotosklo – це якісна робота, яка не вигорить на сонці або дасть конденсат усередині. Стережіться підробок!

pamyatnik105(4)pamyatnik105(4)pamyatnik105(4)pamyatnik105(4)pamyatnik105(4)

Прочитано 1019 разів