Памятник военному Козацкий крест

Пам'ятник захиснику Украіни у формі Козацького Хреста.
Пам'ятник виготовлений з Очеретянського Лабрадориту у формі Козацького Хреста. Козацький Хрест - символізує мужність, силу та відданість захисникам Вітчизни. Особливістю Очеретянського Лабрадориту є дивовижне синє світіння, яке надає йому назву "Galactic Blue". Цей матеріал має унікальні вкраплення слюдяного виду, що створюють ефект дзеркальних шматочків, що додають пам'ятнику неповторності та вишуканості. З одного боку розмістили епітафію, а  з іншого кольорове фото під склом.

 

Вічна пам’ять та слава Героям, які загинули за незалежність України! Низький уклін достойним, вірним, сміливим ГЕРОЯМ України, які віддали найцінніше, своє життя, за мир та спокій, за свободу, за право бути вільними. На жаль, за свободу іноді доводиться платити найвищу ціну.

Замовляйте фото під склом у виробника Fotosklo – гарантія 25 років! Не боїться вологи, морозу спеки чи прямих сонячних променів. Фото у склі за нашою запатентованою технологією Fotosklo – це якісна робота, яка не вигорить на сонці або дасть конденсат усередині. Стережіться підробок!

 pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1pamyatnik115.1

Прочитано 159 раз