25-26 червня в Києві пройшла перша міжнародна виставка ритуальних товарів і послуг RIP EXPO.

На виставці був широкий вибір сучасної ритуальної продукції та весь спектр ритуальних послуг, які надають ритуальні організації України та інші країни, які взяли участь у виставці.

Така виставка була організована для працівників в сфері ритуальних послуг, щоб придбати нові знайомства, обміну досвідом або освоїти щось нове.

Компанія Fotosklo (Фотоскло) так само взяла участь в цій виставці. На нашому стенді ми представили такі варіанти робіт як:

  • Фотографія на склі на пам'ятник. Це нанесене фото на склі, за допомогою унікальної сучасної технології, так само можна знайти за таким запитом фото в склі, фотоскло або fotosklo.
  • Пам'ятники зі скла – Пам'ятник з фотографією в склі, іноді фотоскла може бути більшою частиною всього пам'ятника, тому часто такий варіант пам'ятника шукають як, пам'ятник зі скла.
  • Ритуальная табличка на могилу, виготовлена ​​зі скла і кріпиться на 2х ніжках.
  • Тимчасове фото в склі, на могилу.
  • Ретуш фотографії.Перед друком на фотоскла фотографію треба підготувати. Бувають моменти, коли немає фото в хорошій якості або є фото, але на ньому кілька людей або інші моменти. Ось тоді і потрібна ретуш фото.

За допомогою фотоскла можна постаратися передати ауру близької людини. Більш детально ви можете ознайомитися у нас в офисі або на сайті.